theme logo
TBI-onderneming ERA Contour en Woonstichting SSW ondertekenden onlangs de turn key overeenkomst voor de 33 duurzame sociale huurwoningen van het type beterBASIShuis in het Hof van Bilthoven. Beide partijen legden hiermee vast dat ERA Contour deze woningen gebruiksklaar oplevert aan SSW. Zo kunnen de toekomstige bewoners na oplevering gelijk aan de slag om er echt hun thuis van te maken.

lekkerEIGENhuis en beterBASIShuis woningen met eigen karakter

In Hof van Bilthoven komen zowel lekkerEIGENhuis als beterBASIShuis woningen. Het nieuwbouwproject bestaat uit drie afzonderlijke velden met ieder hun eigen karakter. In het eerste veld komen 23 sociale huurwoningen. Het tweede veld omvat tien sociale huurwoningen die over een privéparkeerplaats beschikken. Alle huurwoningen zijn van het type beterBASIShuis. In veld twee en veld drie bouwt ERA Contour ook koopwoningen van het type lekkerEIGENhuis. De verkoop van deze woningen loopt via Burgersdijk Makelaars.

Bouw start in juli 2019

ERA Contour start in juli 2019 met de bouw. Dan wordt begonnen met de bronboringen voor de bodemwarmtepompen. De woningen krijgen een eigen warmtepomp en worden voorzien van zonnepanelen met een warmteterugwinsysteem. Naar verwachting zullen de eerste huurwoningen voor de zomer van 2020 gebruiksklaar worden opgeleverd.

De ondertekening

Hof van Bilthoven is een ontwikkeling van ERA Contour. Bij de turn key ondertekening waren de volgende personen aanwezig: Job van Zomeren, directeur ERA Contour, Jessie Bekkers – van Rooij,  directeur-bestuurder Woonstichting SSW, Emile Driesen, projectontwikkelaar bij ERA Contour en Ronald Hofstede, projectleider Vastgoed bij SSW.
Close search