Vier labels - een compleet nieuw programma! Nieuwe bouwopgave in te vullen? Met de vier woonlabels van TBI WOONlab en de samenwerkende ondernemingen zijn complete buurten en zelfs wijken samen te stellen. Berekend op allerlei doelgroepen en woonsmaken. Duurzaam, CO2OKEE én zeer betaalbaar. In onze WOONplanner kun je daarmee aan de slag en metéén zien wat het gaat kosten.

beterBASIShuis

De vraag naar goede, betaalbare woningen is tegenwoordig in elk radio- en tv-programma te horen. Met beterBASIShuis kunnen we samen met gemeenten, corporaties en ontwikkelpartners razendsnel perfecte basiswoningen realiseren, in verschillende woonsmaken. De plattegronden kunnen met allerlei opties worden ‘geplust’. In de nieuwste collectie zijn alle leerpunten van de afgelopen jaren meegenomen. En: beterBASIShuis is er nu ook in een CO2OKEE variant!

lekkerEIGENhuis

Dit label is bedacht en gemaakt voor de woonconsument met een wat ruimer budget, maar die óók een flink pakket aan eigen wensen, dromen en ideeën meebrengt. De woningen zijn ruimer, bieden meer keuzevrijheid en meer mogelijkheden in architectuur en uitstraling. Ook kunnen verschillende leeftijden en huishoudens prima een eigen, duurzaam gebouwde plek krijgen in een gemixt nieuwbouwbuurtje.

HOUTbaar HUIS

HOUTbaar HUIS is een oer-Hollands woonconcept! Met slim ontwikkelde modules worden verschillende woningtypes samengesteld. Een compacte woning van 30-70 m2 of een eengezinswoning van 100 tot 150 m2. Met een plat dak of een zadeldak. U bepaalt het zelf. De gevel wordt bij voorkeur afgewerkt met duurzaam hout, maar ook demontabel metselwerk behoort tot de mogelijkheden. HOUTbaar HUIS wordt ingezet als permanente woning, maar is ook mogelijk als tijdelijke woning. Alleen: deze ideale woning is 100% remontabel en is zijn hele levensloop lang stikstof- en energie-positief. De modulaire LVL-casco’s worden met digitale precisie geproduceerd in eigen fabriek; de woningen zijn na jáááren nog steeds volledig remontabel. 

HOUTbaar LOFT

HOUTbaar LOFT is een compact, volledig remontabele loft-huis van digitaal gefreesde CLT-panelen, ontwikkeld in samenwerking met The New Makers. De casco’s zijn schakelbaar als ‘gewone’ eengezinswoningen. Binnen het loftachtige casco kunnen de bewoners het huis helemaal zelf indelen en inrichten. De LOFT-collectie biedt namelijk keuze uit allerlei interieurmodules om ‘in te klikken’. Denk aan trappen, vloeren, wanden, maar ook slimme multifunctionele kasten. Zo kan een HOUTbaar LOFT heel lang met zijn bewoners mee veranderen.