theme logo
TBI-onderneming ERA Contour heeft ze bijna allemaal wel een keer gemaakt, alleen de conceptwoning met woonsmaak ‘Resort’ nog niet. Dat wordt binnenkort anders. Zij breiden de collectie conceptwoningen weer uit met een nieuwe wijk in Amsterdam Zuidoost. De voorbereidingen voor de verkoop en de bouw van nieuwbouwproject Mi-Oso zijn inmiddels in volle gang.

Een eigen buurtje met exotische architectuur

Mi-Oso wordt een warme buurt met 42 koopwoningen en 84 huurappartementen rondom een groene binnentuin. ERA Contour creëert een sterke identiteit in de huidige wijk. Door de contouren goed aan te zetten krijgt het plangebied de ruimte om een eigen buurtje te worden met een vriendelijke, dorpse sfeer. Hiervoor is een specifieke uitstraling in zowel woonproduct als openbare ruimten van groot belang. De witte kleur, de kapvorm, zonnige veranda’s, chique luiken en de bijzondere materiaalkeuze zorgen voor een flinke vleug exotische architectuur in Zuidoost. Mi-Oso binnenkort te koop - TBI woonlab - Nieuws

Binnenkort te koop

‘Resort’ leent zich voor creatieve, eigen interpretaties op locaties die om iets bijzonders vragen. Mi-Oso is met deze woonsmaak daarom een woonconcept voor stedelingen die zich willen identificeren met een bijzondere woonplek. Of je nu in Almere woont en weer terug wilt keren naar Amsterdam, wilt doorstromen naar een wat grotere woning óf specifiek kiest voor deze architectuur. Vanaf juni 2018 kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor een van de 42 eengezinswoningen. Zodra 70% van de huizen verkocht is, start de bouw. Naar verwachting is dit nog in 2018. De eerste oplevering staat gepland voor eind 2019.
Close search