theme logo
Rijssen schreeuwt om nieuwbouwwoningen. Met de bouw van 33 woningen komt TBI-onderneming Groothuis Wonen met het antwoord. De basis van de woningen stond al in het concept mooiGROOThuis, dit is vervolgens uitgebreid op basis van de locatie en de woonbehoefte. Het mooie van nieuwbouwplan ’t Opbroek is de diversiteit van de woningen in liefst vijf verschillende types. Het karakter van de directe landelijke omgeving wordt doorgetrokken in de wijk. ’T Opbroek krijgt rij-, halfvrijstaande, patio en vrijstaande woningen.

Woonbehoefte als basis voor nieuw woningtype

Vanuit de bestaande ‘legodoos’ worden de woningen ontwikkeld en gebouwd. Het grote voordeel hiervan is de solide basis die vervolgens volledig naar wens wordt gemaakt. Neem bijvoorbeeld het nieuwe type Patio woning. Dit type is in slechts vier weken totaal aangepast op basis van de woonbehoeften in Rijssen.

Woonconcept mooiGROOThuis

Het door TBI Woonlab en Groothuis Wonen ontwikkelde concept mooiGROOThuis leent zich dus perfect voor het creëren van een wijk met verrassende woningen. Veel onderdelen worden geprefabriceerd en toegevoegd met projectspecifieke elementen als gevelstenen, verschillende dakvormen en kozijnen. De woningen in het nieuwbouwplan vormen ondanks de grote onderlinge verschillen toch één geheel.

Grote keuzevrijheid

Vanuit Groothuis krijgt iedere koper een woonadviseur toegewezen die alles weet over het betreffende plan en gedurende het gehele traject aanspreekpunt blijft. Deze woonadviseur begeleidt de klant van A tot Z door het proces. Vanaf het tekenen van de aanneemovereenkomst tot de oplevering en nazorg. Een van de hoogtepunten van dit traject is het bezoek aan de Groothuis showroom. Kopers vinden hier opstellingen en materiaalkeuzes die één-op-één in te passen zijn in de woning.

Verschillende woningtypes

Als knipoog naar de huidige situatie en de liefde voor de omgeving dragen de woningtypes in ‘t Opbroek de namen van koeienrassen. Het gaat om de volgende woningtypes: Tauros en Dexter (dertien rijwoningen, waarvan er vijf in verkoop zijn, vijf in verhuur en drie sociale koop), Black Angus (zes halfvrijstaande woningen), Lakenvelder (zes patio woningen), Limousin (zes vrijstaande woningen) en Wagyu (twee exclusieve vrijstaande woningen). De woningen zijn volledig klaar voor de toekomst!

Meer weten?

Wil je meer weten over dit plan? Kijk dan op www.nieuwbouwopbroek.nl.
Close search