theme logo
De presentatie van onze circulaire conceptwoning; een moment waar we lang naar uit hebben gekeken. Afgelopen woensdag was het zover op de Dutch Design Week in Eindhoven. Op de conferentie van ‘Embassy of circularity & Biobased materials’ gaven we een keynote van twintig minuten.

Circulair remontabel concept

In het afgelopen jaar hebben we samen met onze partners gewerkt aan het ontwerpen van een grondgebonden modulaire woning in hout. Onze ambities op sociaal, economisch en ecologisch gebied hebben we gevormd tot een circulair remontabel concept. De circulaire conceptwoning is remontabel, flexibel, energiepositief en betaalbaar.

Een  'thuis' voor bewoners

Wat vooral belangrijk is aan de circulaire conceptwoning, is dat deze gezond en comfortabel is. De bewoners hebben zo geen ‘last’ van energiezuinige maatregelen en circulaire materialen, maar krijgen juist een ‘thuis’. We maken een schaalbaar concept passend in het Nederlandse straatbeeld met een positieve CO2 impact, de woning is remontabel met toekomstwaarde en is modulair opgebouwd.

Meer informatie

Benieuwd naar het eerste schetsontwerp? Bekijk dan ook eens https://www.tbiwoonlab.nl/nieuws/eerste-schetsontwerp-circulaire-conceptwoning/. © ELEMENT VISUALIZATIONS LTD
Close search