theme logo

Innoveren doe je samen!

Kennismaken? Neem contact met ons op

Over het TBI WOONlab

TBI WOONlab is een samenwerking tussen TBI-ondernemingen ERA Contour, Hazenberg Bouw en Koopmans Bouwgroep. In samenwerking met Comfort Partners, Voorbij Prefab en WTH hebben wij een innovatielab voor wonen opgericht. In dit TBI WOONlab ontwikkelen we samen met opdrachtgevers en consumenten nieuwe processen en producten voor nieuwbouw en energetische woningverbetering met als doel optimaal antwoord te geven op de vraag van de klant.

TBI WOONlab - Specialist - ERA Contour

Blije bewoners en sterke steden

ERA Contour creëert ruimte. Samen met onze klanten bedenken en maken wij buurten en wijken. We zitten aan tafel met gemeenten, corporaties, consumenten, beleggers en andere ontwikkelaars om plekken te maken waar mensen gelukkig en veilig leven.
Of het nu gaat om door ons ontwikkelde projecten of projecten voor derden: wij werken nooit alleen, samenwerken is onze kracht!

Bezoek de website

TBI WOONlab - Specialist - Hazenberg

Makers van Waarde

Hazenberg ontwikkelt, bouwt en transformeert. Creëert waarde voor nu en later. Hoe? We luisteren naar de wensen en vragen van opdrachtgevers en gebruikers. Maken tijd om hun uitdagingen te begrijpen. We sparren met ze, doen suggesties en verrassen. We denken met ze mee: proactief, praktisch, innovatief, duurzaam en ‘out of the box’. En we lossen op. Alles om hun dromen en plannen waar te maken.

Bezoek de website

Logo Koopmans Bouw

Ontwikkelen, bouwen, onderhouden

Koopmans Bouwgroep ontwikkelt, bouwt en onderhoudt gebouwen waar mensen wonen, werken, leren en hun vrije tijd doorbrengen. Daarvoor worden altijd creatieve en innovatieve oplossingen gezocht, die worden gecombineerd met gedegen vakmanschap. Wij hechten grote waarde aan een optimale samenwerking met alle verantwoordelijke partijen. Met elkaar komen we dan tot veilige, duurzame en mooie woningen en utiliteitsgebouwen waar mensen met veel plezier kunnen leven!

Bezoek de website

Logo Predicaat Excellent Concept

Predicaat Excellent Concept

De woonconcepten beterBASIShuis en lekkerEIGENhuis hebben ook in 2017 weer het Predicaat Excellent Concept ontvangen van de Stichting Excellent Conceptueel Bouwen (SECB). Hét kwaliteitskeurmerk met daarin de garantie voor de klant dat er op gebied van conceptueel bouwen daadwerkelijk geleverd wordt wat wordt beloofd. Het kwaliteitskeurmerk is uitgegeven voor zowel de reguliere concepten als voor de NOM varianten van beide labels!

Bezoek de website

Close search