Het complete woonmenu voor kleine huishoudens
Op een betaalbare manier je entree maken in de woningmarkt – in de sociale huur, de middenhuur of de betaalbare koop - het is bijna niet te doen. Vooral niet als je hoort bij de alsmaar groeiende groep kleine huishoudens in dit land. Daar wilden we iets aan doen, met de drie TBI Woonondernemingen en ons gezamenlijke TBI WOONlab! 

100.000 euro bouwkosten
Uitdaging! Speciaal voor alle beginners op de woningenmarkt – alle  starters en nieuwkomers, alle happy singles, kersverse Nederlanders, LAT-ers, net afgestudeerde wetenschappers, éénoudergezinnen, ‘single seniors’ en alle andere bijzondere kleintjes - hebben we met de TBI Woonbedrijven en TBI WOONlab een serie precies-pas beterBASIShuizen ontwikkeld. Met rond de 100.000 euro aan bouwkosten. Hoera! Want nu kan het dus wél.

Compleet betaalbaar woonmenu
Alleen samen creëren we meer broodnodig woongeluk voor onze grootste vergeten doelgroep, namelijk: de allerkleinste huishoudens. Je kunt als professional in de woningmarkt metéén aan de slag in onze woonplanner! Dan zie je ook nog eens: de meest betaalbare woningen van TBI zijn ook nog eens superveelzijdig en dus overal inzetbaar. Niks eenheidsworst! Daar doen we niet aan. Ons woonmenu is inspirerend, biedt héél veel mogelijkheden en is ontzettend compleet, tot en met allerlei fijne opties aan toe.

Onze nieuwe compacte woonmenu voor de kleine huishoudens zijn nu ook te vinden in de online WOONplanner.

Met deze slimme configurator was het al mogelijk om zelf complete buurten samen te stellen. Ga aan de slag met het beterBASIShuis als vertrekpunt en kies voor de woningen met de compacte beukmaat vanaf 3,60 meter. En vandaar uit volg je de stappen tot het gewenste resultaat. Klaar? Druk op 
de knop en je ontvangt het resultaat en de prijsindicatie als complete presentatie.

Straatje en tandje erbij, betaalbaar én Paris Proof 2025!
Onze 100.000 euro woning voor de kleine huishoudens is een combinatie van a) een hele praktische woning van hele hoge kwaliteit, b) een hele lage CO2-impact én lage energielasten, c) hele leuke opties en varianten om te zorgen dat we elke context kunnen bedienen en d) superlage bouwkosten. Dat laatste is belangrijk. Want we weten: voor 100k zijn er heel veel beleggers, gemeentes, ontwikkelaars en corporaties die denken: nou inderdaad, voor die prijs kan er bést nog wel een straatje of een buurtje bij. En dan kan het snel gaan, voor de kleine huishoudens. Want onze beterBASIShuizen zijn razendsnel gebouwd en opgeleverd –  door de prefab bouwmethodiek wordt de bouwtijd aanzienlijk verkort.

Download WOONMENU brochure

Brochure WOONMENU PDF